Danadi's Kitchen

Bajor perec saláta

Nemrég volt szerencsém Bajorországban néhány napot eltöltenem. Az oktatáson amin részt vettünk a szünetekben bajor perecet kínáltak, amit félbevágva, fűszeres vajjal megkenve tálaltak. Mit ne mondjak, nekem nagyon bejött. Az ötlet tulajdonképpen innen származik. Próbáljátok ki a perecet kicsit megpirítva és salátába keverve. Hozzávalók: 2 bajor perec, olíva olaj, vaj, 4-5 retek, koktél paradicsom, kígyó […] Tovább

Fűszeres csirkemell mozzarellás paradicsom salátával

Amikor itt a jó idő, és már nem nagyon van kedvünk a konyhában ácsorogni. Esetleg a munkából hazaérve fáradtan, inkább nem vacsorázunk, csak ne kelljen főzni – az ilyen alkalmakra ez az étel tökéletes. A csirkemell nagyon hamar elkészíthető, és tényleg csak a fűszerek sokszínűségével varázsolhatjuk el hol keleties hol görögös esetleg a kissé csípősebb […] Tovább

Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!