Danadi's Kitchen

Csupacsoki tekercs - kipróbáltuk

Meglátni és megszeretni esete állt fent…. 
Lányom osztott meg egy képet velem, melyre az első reakciónk az volt, hogy azonnal rohantunk a boltba, hogy a hozzávalókat beszerezzük. A recept nagyon jó. Maga a tészta liszt nélkül készült.
Azt viszont el kell hogy mondjam, hogy nekem hagyományos lisztes változatban jobban csúszott volna. A receptet annyi változtatással próbáltam ki, hogy az alapba nem holland kakaót tettem, hanem hagyományos Nesquick kakaót – ez volt itthon. A cukor mennyiségét viszont ezzel arányosan csökkentettem is.
A krémhez való csokoládé kétféle volt – az egyik 65 %-os a másik pedig 75 %-os kakaótartalmú. 
Kipróbálni viszont tényleg érdemes….



Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!