Danadi's Kitchen

Virsli tekercsek - és camembert levelestésztában

Ma kirándulni voltunk, ezért nagyon nem volt időm semmit összedobni. 
Ez a gyors vacsora készült…de finom volt!
Ezúttal bolti leveles tésztát használtam (mindig van a fagyasztóban az ilyen alkalmak miatt)
Bármivel tölthetjük kedvünk szerint, lehet édes – lekvárral, túróval töltve, vagy sós-sajtos is.
Azt a fajtát kedvelem, amelyikben a lapok el vannak vágva.
Nagy dolgunk nincs vele. Veszek egy lapot kissé kinyújtom megkenem ketchup, mustár és majonéz keverékével. Ráteszem a virslit. (ez most un. juhász virsli volt – nagyon hosszú) 🙂
Egyszerűen feltekerem, megkenem tojássárgájával és mehet a sütőbe. Megszórhatjuk szezámmaggal is úgy is nagyon finom és mutatós is.
A sajttal ugyanígy járok el – a kinyújtott lapra mehet a sajt egészben, amit szépen becsomagolok és szintén tojássárgával megkenve teszem a sütőbe.

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!