Danadi's Kitchen

Caprese - mozarella paradicsommal

Nagyon szeretjük a mozzarellát, ami paradicsommal mennyei. Nem hiába találták ki a olaszok ezt az előételt.
Mi ezúttal a lasagne előtt ettük. De vacsorára is kitűnő.
A legjobb benne, hogy főzni sem kell, viszont nagyon mutatós és gyorsan elkészíthető. Nem is írnám le, beszéljenek inkább a fotók.
Viszont ha még nem próbáltátok volna igazi őrségi tökmagolajjal ha meglocsoljátok….. hmmm nyami.

Kommentek

(A komment nem tartalmazhat linket)
  1. Ez nagyon kedves… köszönöm. Igyekszem minél változatosabb recepteket feltenni, illetve megosztani veletek.

  2. M. says:

    Barátnőmnek belinkeltem a bejegyzést és körülnézett a blogodon. Nagyon tetszik neki, sok recept van, amit ki szertne majd próbálni. 🙂

  3. Danadi says:

    ÓÓ, nagyon szívesen. Én legszívesebben mindenhez tökmagolajat ennék. Ha látnád, hogy mennyit öntök pl. a káposztasalátára! 🙂

  4. M. says:

    Anyukám egyik kedvence. 🙂 Itt élünk az Őrségben, de még nem próbáltuk ki tökmagolajjal. Köszi az ötletet! 🙂


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!